Buitenboordmotoren

Dealer Suzuki buitenboordmotor
Omdat BoLa Maritiem alleen het beste wil voor haar klanten zijn wij al enige jaren erkend Suzuki-dealer en kunnen wij u als geen ander helpen bij uw keuze voor de juiste buitenboordmotor voor uw sloep of boot. Bovendien kunnen wij u maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle Suzuki producten.

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Het bedrijf behoort tot de grootste merken in de Nederlandse watersportmarkt en is wereldwijd marktleider in het 4-takt buitenboordmotorsegment.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn ontworpen met gebruik van de nieuwste technologie. Voorzieningen als een elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de buitenboordmotor gemakkelijk start en zeer zuinig met brandstof omgaat.
Is er onverhoopt iets mis met uw Suzuki-materiaal, dan lossen we dat voor u op! Suzuki buitenboordmotoren blijven seizoen na seizoen presteren. Dus bent u op zoek naar de betrouwbaarste buitenboordmotor voor de lange termijn, dan hoeft u zeker niet verder te zoeken!

suzuki buitenboordmotor 140 300 pk
suzuki buitenboordmotor 40 115 pk
suzuki buitenboordmotor 2 25 pk
Hieronder kunt u meer informatie vinden over de verschillende buitenboordmotoren van Suzuki.