Over ons

Bola Maritiem WatersportBola Maritiem is hét adres voor verkoop, onderhoud en stalling van sloepen en is al een geruime tijd een begrip op de Zuid-Hollandse wateren.

Als full service watersportbedrijf wil Bola Maritiem zich onderscheiden van andere watersportbedrijven door het hele jaar door een optimale service te bieden. Zo kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw boot of sloep, bijvoorbeeld als uw schade heeft gevaren, motorpech heeft of er een onderdeel kapot is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw boottrailer en voor het transporteren van uw boot of sloep.
Het bedrijf is gevestigd in Monster en ligt mooi centraal tussen Rotterdam en Den Haag.

Bola Maritiem beschikt over een uniek geoutilleerde bedrijfshal van 1200 m2 waar sloepen droog en veilig gestald kunnen worden. Onze stalling bevindt zich aan het water ‘de Gantel’ in Monster, u kunt letterlijk bij ons binnen varen! Eenmaal binnen kunnen wij met een loopkraan uw motorsloep (tot 6,5 ton) gemakkelijk uit het water hijsen. Om vervolgens de motorsloep te stallen of te onderhouden.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom bij onze verkoophaven en overdekte winterstalling.

Om klanten te garanderen van een veilige stalling heeft Westland Maritiem het ECB-keurmerk ‘Veilige Botenstalling’ aangevraagd. Westland Maritiem is op dit moment één van de tien bedrijven in Nederland, die over dit keurmerk beschikken. Klik hier voor meer informatie over het ECB-keurmerk.

U kunt bij ons terecht voor al uw watersportvragen en -materialen. Elk seizoen worden voor u de nieuwe modellen geselecteerd en opgenomen in een nieuwe collectie, die wij jaarlijks presenteren tijdens onze Paasshow op Tweede Paasdag. Tevens kunt u bij Bola Maritiem terecht voor alle onderhoud aan uw boot en buitenboordmotor.

Bola Maritiem is al sinds 2006 erkend dealer van Suzuki buitenboordmotoren en Suzumar rubberboten. Een merk waar Bola Maritiem volledig achter staat omdat de producten van Suzuki met grote zorg zijn gemaakt en een garantieperiode van maar liefst drie jaar kennen.

Onderhoud, reparatie en stalling sloep
Grand Shadow kajuitsloep
Eind 2008 heeft Bola een nieuwe cabinsloep ontwikkeld onder de naam Grand Shadow. Deze sloep biedt de net wat meer comfort zodat men er gemakkelijk een aantal dagen op kunt verblijven. Inmiddels is daar de Grand Shadow Lagos bijgekomen. Eveneens een kajuitsloep waar men op kan overnachten en rustig op naar de toilet kan gaan.