Per 1 januari 2018 BoLa naar nieuwe locatie!

BoLa Maritiem is per 1 januari 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie om op die manier de klanten van een nog betere service te kunnen voorzien.
Kom gerust eens langs om onze nieuwe locatie te bezichtingen.

Adres:
Jupiter 81
2685LV Poeldijk

Begin 2018 Nieuwe GS Tender 22!!!!

In 2018 zal Bola Martitiem de gloednieuwe GS Tender 22 op de markt brengen. Zoals u van ons gewend bent zal ook deze GS Tender van alle gemakken zijn voorzien en snel kunnen varen!

BoLa Maritiem gaat verhuizen!

Na vijf jaar met alle plezier te hebben gewerkt aan ons bedrijf in Monster en we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen gaat BoLa verhuizen naar een nieuwe locatie in Poeldijk.
BoLa is al enige tijd bezig met de aankoop van de voormalige scheepswerf Van Zeijl en vind dit een ideale locatie voor uitbreiding van het bedrijf.

De nieuwe locatie in Poeldijk is bij uitstek geschikt voor watersport recreatie en we kunnen niet wachten om hier onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten.
Architectenbureau Bas1s heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor een gloednieuw bedrijfspand en de vergunningen van de Gemeente voor de bouw zijn binnen. Het oude pand op de nieuwe locatie zal verdwijnen en plaats maken voor het nieuwe pand van BoLa Maritiem.

Uiteraard kunt u ook op onze nieuwe locatie terecht voor de (winter) stalling van uw boot of sloep, advies en begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe boot en het onderhoud van uw boot of sloep. Daarnaast zal op de nieuwe locatie ook de productie blijven plaatsvinden van de prachtige lijn cruisers door BoLa Martitiem ontworpen, de GS cruisers.

De laatste ontwikkelingen omtrent de realisatie van onze nieuwe locatie zijn te volgen via Facebook en onze website.

BoLa Maritiem nu ook op Pinterest!

Voor een handig overzicht van alle sloepen en boten te koop bij BoLa Maritiem kunt u ons nu ook vinden op Pinterest
Volg onze pins op Pinterest en blijf zo altijd op de hoogte van de nieuwste modellen en tweedehands sloepen en boten.

Nieuw model GS Tender 890 !

Door het grote succes van onze GS cabinsloepen, heeft Bola Maritiem in 2013 een compleet nieuw model GS op de markt gebracht!
Dit keer is er gekozen voor een snelle Tender cabin sloep, de GS Tender 890 kajuitsloep.
Nu exclusief te koop bij Bola Maritiem!
Bel ons voor een afspraak om deze nieuwe aanwinst te bezichtigen.

cabinsloep gs tender 890