BoLa Maritiem gaat verhuizen!

Na vijf jaar met alle plezier te hebben gewerkt aan ons bedrijf in Monster en we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen gaat BoLa verhuizen naar een nieuwe locatie in Poeldijk.
BoLa is al enige tijd bezig met de aankoop van de voormalige scheepswerf Van Zeijl en vind dit een ideale locatie voor uitbreiding van het bedrijf.

De nieuwe locatie in Poeldijk is bij uitstek geschikt voor watersport recreatie en we kunnen niet wachten om hier onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten.
Architectenbureau Bas1s heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor een gloednieuw bedrijfspand en de vergunningen van de Gemeente voor de bouw zijn binnen. Het oude pand op de nieuwe locatie zal verdwijnen en plaats maken voor het nieuwe pand van BoLa Maritiem.

Uiteraard kunt u ook op onze nieuwe locatie terecht voor de (winter) stalling van uw boot of sloep, advies en begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe boot en het onderhoud van uw boot of sloep. Daarnaast zal op de nieuwe locatie ook de productie blijven plaatsvinden van de prachtige lijn cruisers door BoLa Martitiem ontworpen, de GS cruisers.

De laatste ontwikkelingen omtrent de realisatie van onze nieuwe locatie zijn te volgen via Facebook en onze website.