Winterstalling

winterstalling-sloep-boot
reinigen botenloodsAls het vaarseizoen zijn einde nadert wordt het tijd om de winterstalling van uw boot of sloep te regelen.

Bola Maritiem heeft een grote hal van zo’n 1200 m2 waar u uw vaartuig veilig kunt stallen voor de winter. Onze loods is beveiligd tegen inbraak en brand zodat u met een gerust hart uw sloep of boot naar de winterstalling kunt brengen. De loods beschikt over de optimale temperatuur en luchtvochtigheid waardoor uw vaartuig in ideale conditie blijft. U kunt ons zowel over de weg als over het water bereiken.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw vaartuig keurig schoon uit de stalling komt, wordt onze loods en de ruimte onder de luifel buiten 2x per jaar verwijderd van spinnen, zodat u geen last heeft van uitwerpselen van spinnen op uw boot.

Na aankomst wordt uw vaartuig met een loopkraan met een capaciteit van 6,5 ton uit het water gehesen en, indien gewenst, helemaal gecontroleerd. Standaard wordt alle sloepen en boten voor ze de stalling voor de winter ingaan schoongespoten en gedroogd. Bola Maritiem hanteert voor de stalling de voorwaarden van de Hiswa vereniging.

Het winterstallingspakket van Bola Maritiem bestaat uit het volgende:

  • Het in en uit het water hijsen van uw vaartuig
  • Controleren van uw sloep of boot en een professioneel onderhoudsadvies
  • Schoonspuiten van het onderwaterschip en kabelaring met een hogedrukspuit
  • Schoonmaken van uw vaartuig, zowel binnen als buiten
  • Stallen van uw vaartuig op een speciaal door ons ontwikkeld stallingsbok, waarbij uw sloep op vier punten wordt ondersteund
  • Zes maanden winterstalling in onze loods, die 24 uur per dag tegen brand en diefstal is beveiligd

Bola Maritiem info